Wordpress Sitebuilding

Hogyan lehet egy könnyen kezelhető, versenyképes weboldalad a piacon?

…anélkül, hogy rendszeresen és sokat költenél programozókra, kódolásra.

Miért jársz jól a Wordpress használatával?

  • A Wordpress kezelőfelülete nagyon könnyen megtanulható, tehát sokkal kevesebb ráfordítással lehet legalább ugyanolyan jól konvertáló weboldalakat gyártani, mint a kódolással készült honlapokat.
  • Ezt a szolgáltatást Neked találták ki, ha egy olyan saját blogot, vagy portfóliót szeretnél, vagy a vállalkozásodnak online megjelenést a piacon, amelyet könnyű kezelni és tartalmakkal feltölteni, utólag is.
  • A megbeszélt szempontok alapján egy olyan sablonos megoldásokat mellőző, kreatívan összeállított weboldalt kapsz kézhez, ami képes lesz újabb látogatókat/vásárlókat szerezni Neked!

Árajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni, majd a formula kitöltésével megadhatod a rendelésed témáját és részleteit!

 

Blog, Landing Page: 50 000 Ft-tól
Céges, üzleti weboldal: 100 000 Ft-tól
Online magazin: 150 000 Ft-tól
Webáruház: 200 000 Ft-tól

Blog, Landing Page:

50 000 Ft-tól

Céges, üzleti weboldal:

100 000 Ft-tól

Online magazin:

150 000 Ft-tól

Webáruház:

200 000 Ft-tól

Mire számítsak, ha rákattintok a gombra?

  • A rendelés leadása után majd ki kell töltened az űrlapot, ebből fogom tudni, hogy Te leszel a megbízóm, és hogy mi a megrendelésed tárgya. Nem kell várnod semmilyen válaszüzenetre, mert már az űrlapban leírhatod a rendelésed részleteit!
  • Minden rendelésre igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni, így emailen, Facebook-on, telefonon, vagy akár személyesen is tarthatjuk a kapcsolatot, hogy a rendelésedbe ne csússzon hiba!
  • Az árak bonyolultság, mennyiség és határidő függvényében rugalmasak és alkuképesek. Ha túl drágának véled a rendelésed, akkor a konzultáció során visszamondhatod, így anyagilag semmit sem vesztettél!