Nyomtatott anyagok

Hogyan juthatsz hozzá minden igényedet kielégítő, nyomtatható anyagokhoz?

…ami használható magáncélra, reklámkampányhoz, termékképhez, vagy akár online hirdetések méreteire szabva is.

Mit takar a nyomtatott anyagok készítése?

  • Minden olyan munkát, amit nyomtatva szeretnél kézhez kapni, amihez vannak ötleteid, elképzeléseid, de valami oknál fogva nem tudod őket kivitelezni.
  • Használhatod ezt a szolgáltatást magáncélokra (pl. fotókönyvhöz, saját poszterhez stb.), vagy reklámozási, üzleti célokra is (pl. rendezvényplakát, névjegykártya, könyvborító stb.)
  • A konzultáció alatt minden apró részletet megbeszélünk, hogy a munkám során minél tökéletesebben visszaadhassam az elképzeléseidet, hogy ne kelljen újabb köröket lejárni, mert nem azt kaptad vissza, amit szerettél volna.

Árajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni, majd a formula kitöltésével megadhatod a rendelésed témáját és részleteit!

 

Már 8000 Ft-tól

Mire számítsak, ha rákattintok a gombra?

  • A rendelés leadása után majd ki kell töltened az űrlapot, ebből fogom tudni, hogy Te leszel a megbízóm, és hogy mi a megrendelésed tárgya. Nem kell várnod semmilyen válaszüzenetre, mert már az űrlapban leírhatod a rendelésed részleteit!
  • Minden rendelésre igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni, így emailen, Facebook-on, telefonon, vagy akár személyesen is tarthatjuk a kapcsolatot, hogy a rendelésedbe ne csússzon hiba!
  • Az árak bonyolultság, mennyiség és határidő függvényében rugalmasak és alkuképesek. Ha túl drágának véled a rendelésed, akkor a konzultáció során visszamondhatod, így anyagilag semmit sem vesztettél!

Nézz bele a többi alkotásomba is: