Fotóretusálás

Hogyan lehetnek makulátlanul gyönyörű fotóid, képszerkesztő szoftver letöltése és mobilapplikáció nélkül?

Minden, amit a fotóretusálásról tudnod kell:

  • Színekkel, fényekkel, tökéletes pillanatban eltalált fotó a valóságban sajnos nem létezik. Egy tájképet elronthatnak az arra járó emberek, vagy egy kuka; portré esetében lehet bármilyen szépséghiba az arcon, a frizurában, a ruhán stb. Csoportképeknél is mindig van legalább egy valaki, aki épp pislog, vagy máshová néz.
  • Ha ismerősek ezek a problémák, amik gyakran ellehetetlenítették, hogy kinyomtathasd, vagy feltölthesd ezeket a fotókat az internetre, akkor ezt a szolgáltatást Neked találták ki!
  • Legyen szó szelfiről, portré fotókról, tájképről, termékképről, vagy bármilyen típusú fotóról, csak küldd el és mondd meg, hogy mit változtassak rajta!

Árajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni, majd a formula kitöltésével megadhatod a rendelésed témáját és részleteit!

Színkorrekció: 1500 Ft

Arcretusálás: 3000 Ft

Testretusálás: 4000 Ft-tól

Objektum kivágása / behelyezése: 3000 Ft-tól

Mire számítsak, ha rákattintok a gombra?

  • A rendelés leadása után majd ki kell töltened az űrlapot, ebből fogom tudni, hogy Te leszel a megbízóm, és hogy mi a megrendelésed tárgya. Nem kell várnod semmilyen válaszüzenetre, mert már az űrlapban leírhatod a rendelésed részleteit!
  • Minden rendelésre igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni, így emailen, Facebook-on, telefonon, vagy akár személyesen is tarthatjuk a kapcsolatot, hogy a rendelésedbe ne csússzon hiba!
  • Az árak bonyolultság, mennyiség és határidő függvényében rugalmasak és alkuképesek. Ha túl drágának véled a rendelésed, akkor a konzultáció során visszamondhatod, így anyagilag semmit sem vesztettél!

Nézd meg az előtte-utána képeket:

eredeti
Maci nyers