Fotók restaurálása

Hozd vissza az életbe a régi (családi) fotóidat!

Akár papíron, akár digitálisan vannak meg.

A restaurálás részletei:

  • A restaurálás során minden olyan hibát ki lehet javítani, amik az idők során kisebb-nagyobb károkat okoztak a régi fotókon. Ezek lehetnek kisebb pöttyök, gyűrődések, foltok, szakadások.
  • Ha szeretnéd megmenteni ezeket a régi fotókat a felismerhetetlenségig fokozódó károktól, akkor megtaláltad, amit keresel!
  • A javításra szánt képeket digitálisan fogod visszakapni, megmentve az eddig elszenvedett károktól, és vagy így, vagy újra kinyomtatva, de tovább megőrizheted őket a későbbi generációk számára!

Árajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni, majd a formula kitöltésével megadhatod a rendelésed témáját és részleteit!

Kis hibák: 1500 Ft
Közepes hibák: 4000 Ft
Súlyos hibák: 6000 Ft-tól

Mire számítsak, ha rákattintok a gombra?

  • A rendelés leadása után majd ki kell töltened az űrlapot, ebből fogom tudni, hogy Te leszel a megbízóm, és hogy mi a megrendelésed tárgya. Nem kell várnod semmilyen válaszüzenetre, mert már az űrlapban leírhatod a rendelésed részleteit!
  • Minden rendelésre igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni, így emailen, Facebook-on, telefonon, vagy akár személyesen is tarthatjuk a kapcsolatot, hogy a rendelésedbe ne csússzon hiba!
  • Az árak bonyolultság, mennyiség és határidő függvényében rugalmasak és alkuképesek. Ha túl drágának véled a rendelésed, akkor a konzultáció során visszamondhatod, így anyagilag semmit sem vesztettél!

Nézd meg az előtte-utána képeket:

3 régi
2 régi
4 régi
1 régi