Composite images / Képek összevágása

Emelkedj ki a tömegből fantáziadús képekkel és illusztrációkkal!

Legyen szó fotómanipulálásról, vagy grafikai elemekről.

Mi az a Composite Images?

  • Az én személyes kedvenc műfajom a grafikusi világban, mert ebben szabadon szárnyalhat az ember fantáziája, bármilyen képet lehet benne készíteni meglévő fotókból, vagy akár saját kezűleg is lehet alkotni, teljesen a nulláról indulva.
  • Kifejezetten ajánlott azok számára, akik a fotóikat szeretnék sokkal izgalmasabbá alakítani, vagy akik ötletes grafikai díszítő elemeket szeretnének a profiljukra, saját munkához, weboldalra stb.
  • Használható részleges, vagy teljes fotómanipulációra (profilképekhez is), illusztrációhoz, fejlécekhez, borítóképekhez, egyedi slide és bannerek kialakításához, lakásdekorációhoz stb.

Árajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni, majd a formula kitöltésével megadhatod a rendelésed témáját és részleteit!

 

Már 3000 Ft-tól!

Mire számítsak, ha rákattintok a gombra?

  • A rendelés leadása után majd ki kell töltened az űrlapot, ebből fogom tudni, hogy Te leszel a megbízóm, és hogy mi a megrendelésed tárgya. Nem kell várnod semmilyen válaszüzenetre, mert már az űrlapban leírhatod a rendelésed részleteit!
  • Minden rendelésre igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni, így emailen, Facebook-on, telefonon, vagy akár személyesen is tarthatjuk a kapcsolatot, hogy a rendelésedbe ne csússzon hiba!
  • Az árak bonyolultság, mennyiség és határidő függvényében rugalmasak és alkuképesek. Ha túl drágának véled a rendelésed, akkor a konzultáció során visszamondhatod, így anyagilag semmit sem vesztettél!

Nézz bele a többi alkotásomba is: