Arculattervezés

Hogyan lehet személyre szabott, domináns, és professzionális megjelenésed, amivel kiemelkedhetsz a tömegből?

…akár a termékek, akár a szolgáltatások piacán.

Miből áll az arculattervezés?

  • Olyan vizuális megjelenést biztosítok Neked és a márkádnak, mely során nagy hangsúlyt fektetek a könnyű azonosíthatóságra és az üzenetre, amit sugallni akarsz a potenciális felhasználóid/vásárlóid felé.
  • Ha számodra is fontos, hogy egyedi és felismerhető márkád legyen a versenytársak között, akkor ezt a szolgáltatást Neked találták ki!
  • Az általad megadott instrukciók alapján készülnek az olyan online és nyomtatott reklámhordozók, mint: logók, névjegykártyák, plakátok, szórólapok, brosúrák, formalevelek és borítékok, bannerek és responsive weboldal tervezése.

Árajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni, majd a formula kitöltésével megadhatod a rendelésed témáját és részleteit!

 

Már 8000 Ft-tól

Mire számítsak, ha rákattintok a gombra?

  • A rendelés leadása után majd ki kell töltened az űrlapot, ebből fogom tudni, hogy Te leszel a megbízóm, és hogy mi a megrendelésed tárgya. Nem kell várnod semmilyen válaszüzenetre, mert már az űrlapban leírhatod a rendelésed részleteit!
  • Minden rendelésre igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni, így emailen, Facebook-on, telefonon, vagy akár személyesen is tarthatjuk a kapcsolatot, hogy a rendelésedbe ne csússzon hiba!
  • Az árak bonyolultság, mennyiség és határidő függvényében rugalmasak és alkuképesek. Ha túl drágának véled a rendelésed, akkor a konzultáció során visszamondhatod, így anyagilag semmit sem vesztettél!