Én, mint Joker

Olykor előfordul, hogy nem keresek alanyt a munkáimhoz, hanem inkább saját magamat dobom be a vízbe. Elvégre, ha az embernek van egy jó kamerája, akkor saját maga be tudja állítani a kép kompozícióját, illetve a pózt is, amire a leginkább szüksége van.

Télen nincs fent sokat a Nap, és többnyire borús is az idő, úgyhogy nem sok időm volt kihasználni a nappali fényt, de sikerült, ezek után már csak egy háttérképet kellett választani. Az eredeti elképzelésemben az épületet épp egy robbanás kellős közepén szerettem volna megörökíteni, de hiába tettem hozzá sok füstöt, port, lángokat, sehogy sem akart jól kinézni. Ráadásul az idő is szorított engem, mert egy Instagram akcióra készült ez a munka. Úgyhogy kénytelen voltam beérni érintetlen háttérrel, aminek egy előnye van, hogy a karakteremről semmi sem vonja el a figyelmet. Viszont ezzel az erővel valami izgalmasabb hátteret is választhattam volna.

Természetesen nincsenek ilyen színű ruhadarabjaim, valamint az arcomat és a hajamat se festette ki senki, Lényegében az öltözetem minden darabján külön színkorrekciót használtam, hogy olyan legyen a végeredmény, mint ahogy a legújabb, 2019-es Joker is kinéz.

(Kattints a képre a nagyobb méretért)